Ya Allah, jagalah dia dan hatinya, peliharalah dia dari sebarang fitnah wanita-wanita dan manusia yang jahat..dekatkanlah hatinya dgnMu..jika dia yang terbaik untukku, agamaku, kehidupanku kini dan akan datang, satukanlah hati kami.
Ya Allah jika dia adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz,aku ikhlas menerimanya dengan seadanya Ya Allah.
Satukanlah kami sepertimana Kau satukan Adam & Hawa
TETAPI
Jika dia bukan jodohku Kau tutupkanlah pintu hatiku untuk menerima cinta lelaki sehingga Kau memberiku cinta Luh Mahfuzku yang sebenarnya

Amin Ya ALLAH, Ya Rabbal Alamin :)

Aku Minat Mamat Neyh

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Thursday, June 30, 2011 8:15 PM


napa aku minat mamat neyh???ntah aku pon xtau...
asal tgk jew mamat neyh kt tv trus melekat jew channel tueh...
jntung aku stop skjap bila nmpk mamat neyh kat tv...hahahaha
xkesahla korang nk kata apa...
ade aku kesah???jnji aku minat dia...
actually suka tgk cara lakonan dia...
pndai bwk watak...
tambah2 dlm Lagenda Budak Setan...mmg best la...
smpy pcaya aku ada jgk lelaki mcm tueh ye...
skrang neyh ssh nk cari laki mcm tueh...
lau dpt,mmg bertuah la...
hahaha...berangan jew kan keja aku...
mna nk tau...tup2 ada org mcm tueh nk kt aku...
hahaha...tp xkot...sapa lah nk kt aku kan...
tp apa2 pon aku minat gila kt mamat Farid neyh....
lau dpt jmpa depan,ntah2 pengsan aku...
hahaha....berangan2....
yelah....xtau nk post apa....
bila aku kosek2 jew lappy aku,jmpa la pic mamat neyh...
so,trus jdkan post aku utk mggu neyh...
k lah....wa caw dulu....bye.... 
xmau berangan byk2...hahaha

TeRiMa KaSiH kAk LoNg kU...;)

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Tuesday, June 14, 2011 3:14 AM

haish...jadik jgk blog aku neyh ya...hahaha...
cntik tak????comei x????tp bukan aku yg wat....
lau aku yg wat,msti semak mcm blog aku yg lagi satu....
aku pon mcm mlas nk bkk dah blog yg nuh....
blog neyh hasil dari krja tgn akak sulong aku...
kak long aku la...macih kak long...hehehehe....
slalu tgk blog org len ja kan yg cntik2,comei2....
aku pon ada la...tp xleyh lwn blog Safura@Pua la...
blog dia hebat...oit pua,nnt wat blog aku bg jd mcm blog ang noh...
hehehehe....ntah dia baca or x....
yelah follower aku bawu kakak aku....mna da org len lg...
cita pnjang2...nama aku Nasuha bt Radzi...e2 ja yg umi aku kasik...
jdlah kan...ada jgk nma...pnjang2 pon wat pa...nk pggil pndek jgk....
aku ank no2(k.ngah)....bwh aku ada adk laki n pompuan...
eleh,xpnting la smua tueh kan...yg pnting,blog aku da siap...
hahahahahaha....nnt aku kena ajin2 update la ye...kihkihkih...


ha,yg sblah kiri tueh la akak aku...;)