Ya Allah, jagalah dia dan hatinya, peliharalah dia dari sebarang fitnah wanita-wanita dan manusia yang jahat..dekatkanlah hatinya dgnMu..jika dia yang terbaik untukku, agamaku, kehidupanku kini dan akan datang, satukanlah hati kami.
Ya Allah jika dia adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz,aku ikhlas menerimanya dengan seadanya Ya Allah.
Satukanlah kami sepertimana Kau satukan Adam & Hawa
TETAPI
Jika dia bukan jodohku Kau tutupkanlah pintu hatiku untuk menerima cinta lelaki sehingga Kau memberiku cinta Luh Mahfuzku yang sebenarnya

Amin Ya ALLAH, Ya Rabbal Alamin :)

TeRiMa KaSiH kAk LoNg kU...;)

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Tuesday, June 14, 2011 3:14 AM

haish...jadik jgk blog aku neyh ya...hahaha...
cntik tak????comei x????tp bukan aku yg wat....
lau aku yg wat,msti semak mcm blog aku yg lagi satu....
aku pon mcm mlas nk bkk dah blog yg nuh....
blog neyh hasil dari krja tgn akak sulong aku...
kak long aku la...macih kak long...hehehehe....
slalu tgk blog org len ja kan yg cntik2,comei2....
aku pon ada la...tp xleyh lwn blog Safura@Pua la...
blog dia hebat...oit pua,nnt wat blog aku bg jd mcm blog ang noh...
hehehehe....ntah dia baca or x....
yelah follower aku bawu kakak aku....mna da org len lg...
cita pnjang2...nama aku Nasuha bt Radzi...e2 ja yg umi aku kasik...
jdlah kan...ada jgk nma...pnjang2 pon wat pa...nk pggil pndek jgk....
aku ank no2(k.ngah)....bwh aku ada adk laki n pompuan...
eleh,xpnting la smua tueh kan...yg pnting,blog aku da siap...
hahahahahaha....nnt aku kena ajin2 update la ye...kihkihkih...


ha,yg sblah kiri tueh la akak aku...;)

9 Response to "TeRiMa KaSiH kAk LoNg kU...;)"

muhammad zainuddin zulkefli Says:

nice creating ur blog...like dat, yeah dunt break and still forward till da end.

Ummi Says:

sama2...aku tunggu upah ja dari hang haha XD

Aku Adalah Aku Says:

uit....amboiiii....nk upah plak....
penat ja aku tulis pnjang2...hahaha....
nnt2 ar upah...hahaha

Pacek ABU sifir Says:

hoisss..hehe..ng tow ka blog aku???

Aku Adalah Aku Says:

tau...ri2 wawa tnjuk.....
otomen nan nenasor...hahaha

Bluewendy Says:

selamat berblogging dear..keep it up..=)

Aku Adalah Aku Says:

hehehe...tenkiu honey...;)

♥ nana i am ♥ Says:

alololo comel nye badan korang..jeles T__T

BiLa JeJaRi MeNaiP Says:

hahahaha.....amek la....
jom tkar...;)