Ya Allah, jagalah dia dan hatinya, peliharalah dia dari sebarang fitnah wanita-wanita dan manusia yang jahat..dekatkanlah hatinya dgnMu..jika dia yang terbaik untukku, agamaku, kehidupanku kini dan akan datang, satukanlah hati kami.
Ya Allah jika dia adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz,aku ikhlas menerimanya dengan seadanya Ya Allah.
Satukanlah kami sepertimana Kau satukan Adam & Hawa
TETAPI
Jika dia bukan jodohku Kau tutupkanlah pintu hatiku untuk menerima cinta lelaki sehingga Kau memberiku cinta Luh Mahfuzku yang sebenarnya

Amin Ya ALLAH, Ya Rabbal Alamin :)

~SEGMEN NAK KUMPUL LINK~

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Monday, August 8, 2011 10:39 PM

assalamualaikum kwn2 blog smua...:)
nasuha joint segment neyh plak...
jom join sma2...


neyh segement nak kumpul link dari Z...
nak tau n nk join jgk???
ha,lau nk join,klik ja kat CNIE OK ....
lau nk klik kat banner yg comei tueh pon bleyh jgk...:)

Tarikh ttup : 11 August 2011
Jam : 9 pagi    

~TAMAT~ 



21 Response to "~SEGMEN NAK KUMPUL LINK~"

zeeck Says:

comel kan banner tu XD hehehe
(perasan lak) huhuh
mekasih join segment z!~

BiLa JeJaRi MeNaiP Says:

ha,comei2....
hehehe....wlcome...;)

Nur Saina (AntooUngu) Says:

join n dah follow awk dari segmen yg same ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

serikandi cinta Says:

cik seri pun join segmen ni n folo kamu...=)

"Aku"....Nurul Azren Says:

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

NasZ Says:

singgah sini dari segmen zeck kumpul link.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

zeeck Says:

list besar sudah keluar..ayoh!! XD

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html

POP Says:

Singgah sini dari segmen zeckze dan follow :)jom dtg blog Cik POP :) kalo sudi , follow skali :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

POP Says:

Singgah sini dari segmen zeckze dan follow :)jom dtg blog Cik POP :) kalo sudi , follow skali :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

super d0uble F :) Says:

hye.dtg singgah sini dari segmen same ;)

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/

aulia suri Says:

follow dr segmen sama, jom singgah blog saya

http://auliasurihani.blogspot.com/

Umedia Network Says:

Sudah follow blog awak balik. hee. Nice blog.

dan jangan lupa like page saya eh. (www.facebook.com/umedianetwork)

aten qylah Says:

aten singgah sini dr segmen yg sma.aten follow sini sekalikk.selamat berpuasa :)

Jemput singgah sini

zareliqa afiqa Says:

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen yg sama^^
salam kenal taw :)
Jemput singgah blog Iqa yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

cik najihah Says:

singgah dari segmen z :)

hira Says:

singgah dari segmen z. hehe :D

kalau rajin, join la segmen ni~
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

Nienyz Ayub Says:

hye , singgah sambil follow dari segmen z :) maaf atas kelewatan nienyz BW blog kamu .

nanty jgn lupa singgah blog usang Nienyz tau .

Salam Ramadhan ~

fieha Says:

singgah dari segmen yg sama :)