Ya Allah, jagalah dia dan hatinya, peliharalah dia dari sebarang fitnah wanita-wanita dan manusia yang jahat..dekatkanlah hatinya dgnMu..jika dia yang terbaik untukku, agamaku, kehidupanku kini dan akan datang, satukanlah hati kami.
Ya Allah jika dia adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz,aku ikhlas menerimanya dengan seadanya Ya Allah.
Satukanlah kami sepertimana Kau satukan Adam & Hawa
TETAPI
Jika dia bukan jodohku Kau tutupkanlah pintu hatiku untuk menerima cinta lelaki sehingga Kau memberiku cinta Luh Mahfuzku yang sebenarnya

Amin Ya ALLAH, Ya Rabbal Alamin :)

~YeAaa!!! FoLloWeR sAyE dA 100~

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Wednesday, July 13, 2011 12:48 PM

rsanya baru kmrin aku post yg follower aku 80...tgk2 ari neyh da 100....
tenkz ya pada spa2 yg jd follower aku tueh...spa2 yg da follow tueh,tggalkan kesan ye....
snang nk follow u guys blek....xbyk pon yg aku post kt blog aku neyh....
aku kan pemalas...hehehe....tp slalu gak la bkk blog sbb nk tgk spa jd follower aku....
lpas tueh,aku follow la blek mna yg dah tggalkan kesan tapak kaki kt shoutbox aku tueh....
hehehe....follower aku yg 100 adelah cik Bella....
cik Bella neyh follower dia agak rmai jgk la...n aku la slah sorang dripadanya....
hehehehe....tenkz ya Bella da jd follower sye...;)
ok lah....xnk tulis pnjang2 sbb otak aku kekurangan idea la....
yelah,xmkn lg....ngah pkir nk blek mkn jew...hahaha....

korang tgk la blog Bella kt cnie http://fairybella1991.blogspot.com/

10 Response to "~YeAaa!!! FoLloWeR sAyE dA 100~"

Bella Says:

welcome dear .. takyah adiah la .. terharu sbb sudi wat entri pasal bella .. nak nages lah .. hee :P

BiLa JeJaRi MeNaiP Says:

hehehe...tenkz da follow...;)

aiman fanboy k-pop Says:

wauu..!!good!!!!!happy blogging yew..

nadia fatihah Says:

huhu, slamat ber-blog. thx jugak follow sy. bte, folo tp xaktif pon xde guna kan. same-same la ber-bw :)

nazirah Says:

tahniah ye awk..slmt berblog..
sy folo awk skli :)

SweetLikeWhat Says:

Tahniah..hehe..semoga akan bertambah lagi :)

Pencacai Alim Says:

popular ah pasni.. :)

slmat berpuasa

BiLa JeJaRi MeNaiP Says:

popular la sgt kan....
slamat berpuasa jgk...;)