Ya Allah, jagalah dia dan hatinya, peliharalah dia dari sebarang fitnah wanita-wanita dan manusia yang jahat..dekatkanlah hatinya dgnMu..jika dia yang terbaik untukku, agamaku, kehidupanku kini dan akan datang, satukanlah hati kami.
Ya Allah jika dia adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz,aku ikhlas menerimanya dengan seadanya Ya Allah.
Satukanlah kami sepertimana Kau satukan Adam & Hawa
TETAPI
Jika dia bukan jodohku Kau tutupkanlah pintu hatiku untuk menerima cinta lelaki sehingga Kau memberiku cinta Luh Mahfuzku yang sebenarnya

Amin Ya ALLAH, Ya Rabbal Alamin :)

Elia Bekas Tunang Apek Bahagia Walaupun Ditinggalkan

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Monday, December 31, 2012 11:59 AM

Elia Bekas Tunang Apek Bahagia Walaupun Ditinggalkan - Walaupun ditinggalkan penjaga gol Malaysia atau dikenali dengan nama panggilan Apek.

http://3.bp.blogspot.com/-YMtwcunHQ3s/Tsu4TrKX_CI/AAAAAAAAIjc/e5ky8fnREv0/s220/Bandar%2BKuala%2BLumpur-20110914-01279.jpg

Namun, Elia sudah mula cekal menerima kenyataan dan telah menganggap sesuatu yang terjadi merupakan ketentuan Ilahi terhadap dirinya, beliau yakin ada kebahagiaan disebalik kesedihan yang di alaminya kerana baru-baru ini, bekas tunangnya telah melangsungkan perkahwinan bersama pasangan pilihan bekas tunangnya sendiri iaitu Leuniey Natasha.
Menurut sumber yang telah kami perolehi, Elia atau nama sebenarnya Aimie Harmelia Bt Mohd Hashumi juga sedang bahagia dengan kehidupannya sekarang kerana baru sahaja menamatkan pengajian diplomanya di UITM.

 

0 Response to "Elia Bekas Tunang Apek Bahagia Walaupun Ditinggalkan"