Ya Allah, jagalah dia dan hatinya, peliharalah dia dari sebarang fitnah wanita-wanita dan manusia yang jahat..dekatkanlah hatinya dgnMu..jika dia yang terbaik untukku, agamaku, kehidupanku kini dan akan datang, satukanlah hati kami.
Ya Allah jika dia adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz,aku ikhlas menerimanya dengan seadanya Ya Allah.
Satukanlah kami sepertimana Kau satukan Adam & Hawa
TETAPI
Jika dia bukan jodohku Kau tutupkanlah pintu hatiku untuk menerima cinta lelaki sehingga Kau memberiku cinta Luh Mahfuzku yang sebenarnya

Amin Ya ALLAH, Ya Rabbal Alamin :)

TEKTIKAL THAILAND MENJADI

Posted by BiLa JeJaRi MeNaiP , Friday, December 14, 2012 11:30 AM

Sedar atau tidak, sejak team Harimau Malaya menjejakkan kaki ke bumi Thailand lagi mereka sudah menyusun strategy untuk menewaskan HM. Dengan layanan bertaraf 10 bintang ketika di sana yang boleh membuatkan mood dan morale player terganggu. Training di padang yg cantik mcm sawah padi. Bermain bola di padang yg berlecak dan kurang rata boleh membuatkan kita cepat keletihan dan player senang injured, player yg nak full recover dari injured pon xkan bleh recover. Terbukti semalam, player HM Nampak kurang yakin dan seperti kepenatan. Kunanlan yg baru recover pon injured balik. Nak kata player kita gementar bermain dihadapan lebih kurang 20ribu penyokong Thailand? X mungkin sebab pernyokong2 Thailand tu x se-fanatik 100ribu penyokong Indonesia di Gelora Bung Karno. Sebenarnya dari awal lagi kita dah kne “game” dgn team Thailand. Sewaktu perlawanan berlangsung pula, Nampak mmg player Thailand nak salah seorang dari pertahana

n HM yg POWER ni out of game. Antara mahali atau Fadhli Shas. Asakan dan tekanan mereka Berjaya sebab kedua-dua player dapat kad kuning di awal permainan dan mereka terus provoke dan ganggu emosi Fadhli dan Mahali sehingga PENGADIL KPOP melayangkan kad merah kepada Fadhli Shas yang merubah rentak perlawanan malam itu. Mereka pon mengganggu emosi player2 kita dengan permainan keras tapi bersih. Dan setelah taktikal2 tu berjalan dengan lancar, mereka pon bermain dengan senang hati menyumbat 2 gol mudah ke gawang HM di tambah plak dengan KING GOPAL lewat memasukkan pertahanan tengah untuk menggantikan tempat Fadhli Shas. Dan akhir nya HM gagal mempertahankan piala AFF. Xpe kita lupakan AFF Suzuki Cup ni, focus pada kelayakan Piala Asia dan Sukan Sea tahun depan. Dan x silap admin ada janji yg dibuat seseorg, jika gagal pada misi kali ni beliau akan meletakkan jawatan. Let’s wait and see. Kalau btol la, HM kena replace pengendali berkaliber seperti Guus Hiddink yang pernah melatih Korea dan nama-2 besar lain yang tahu corak permainan di Asia untuk menjalankan misi Kelayakan Piala Asia. Dan admin harap reff K-POP tu akan mengendalikan salah satu perlawanan di Bukit Jalil nanti. Mesti budak-2 Ultras Malaya ada hadiah khas untuk JASA beliau kepada team HM!

Selamanya Harimau Malaya

0 Response to "TEKTIKAL THAILAND MENJADI "